Close

Activity Stream

Filter
Sort By Time Show
Recent Recent Popular Popular Anytime Anytime Last 24 Hours Last 24 Hours Last 7 Days Last 7 Days Last 30 Days Last 30 Days All All Photos Photos Forum Forums Articles Articles Blog Blogs Groups Groups
Filter by: Popular Clear All
  • mr_es335's Avatar
    Yesterday, 12:22 PM
    Hello, This just might be an interesting "bit 'o news" for some, but over the past few months I have been noticing and experiencing the following:...
    4 replies | 73 view(s)
  • John Ludlow's Avatar
    Yesterday, 04:46 PM
    John Ludlow started a thread My New Build in SAC
    I've been in the planning stages of building a new 64 bit SAC/SAW machine now for several months. It has been laboriously coming together in fits...
    4 replies | 61 view(s)
  • mr_es335's Avatar
    07-16-2019, 08:05 PM
    mr_es335 started a thread SOT: LiveWire Shade in SAC
    Good day, Does anyone have any knowledge of where the LiveWire shade came from? It appears to be written for SAC, but the resource contains 302...
    0 replies | 57 view(s)
  • Bob L's Avatar
    07-16-2019, 11:40 AM
    Here is a new version with an important video fix. Bob L Version 1.1c Enhancements * Bug Fixes * Fixed code to solve video...
    0 replies | 42 view(s)
  • UpTilDawn's Avatar
    Today, 08:03 AM
    UpTilDawn replied to a thread My New Build in SAC
    When using the SAW/SAC link and SAC as a front end to SAW, the settings you have in SAW don't come into play. It won't matter what you set up in SAW...
    4 replies | 61 view(s)
  • John Ludlow's Avatar
    Today, 07:06 AM
    John Ludlow replied to a thread My New Build in SAC
    Yeah, that's clearly true. I had presumed that I would need for it to match the RME declaration - but that's not the case. And, in as much as the...
    4 replies | 61 view(s)
  • cgrafx's Avatar
    Yesterday, 11:25 PM
    cgrafx replied to a thread My New Build in SAC
    If you use SAC as the front end to SAW Studio you don't have to set SAW to a low latency buffer settings. SAC takes care of all of the heavy lifting....
    4 replies | 61 view(s)
  • John Ludlow's Avatar
    Yesterday, 10:52 PM
    John Ludlow replied to a thread My New Build in SAC
    I installed Process Lasso tonight - just the free version for now. I didn't do anything special with it. Just caused it to load at boot. It seems...
    4 replies | 61 view(s)
  • Microstudio's Avatar
    Yesterday, 04:38 PM
    The whole OS/Driver/licensing push pull is old and right now I am in Win 7 - 64 and it is my DAW working with all my gear all working great and it...
    4 replies | 73 view(s)
  • cgrafx's Avatar
    Yesterday, 02:03 PM
    cgrafx replied to a thread OT: Windows 10 Updating in SAWStudio
    Yes, everything is moving to the phone home model of licensing and updates. In its worst configuration your software won't run unless it connects to...
    4 replies | 73 view(s)
More Activity