Close

Search:

Type: Posts; User: Dave McKenna

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    280

    Re: Can't add VST's to certain EDL's

    JBridger... really? I have and use JBridger, it works well, but I thought it was only for VST's. Have you been able to use SAW 32 bit plugins using it with the 64 bit version of SAWStudio? That...
  2. Replies
    9
    Views
    280

    Re: Can't add VST's to certain EDL's

    Hey Guys - I figured it out...

    I had 'Use Region Memory Caching' turned on. Turning it off, everything works again. In hindsight, it makes sense. New sessions have no (or few) regions, so not...
  3. Replies
    9
    Views
    280

    Re: Can't add VST's to certain EDL's

    All my VST plugins - (pushing 150). If I start a new session, they all work normally. It is only the 3 sessions mentioned that I have any trouble, and those will play correctly, but I can't edit any...
  4. Replies
    9
    Views
    280

    Can't add VST's to certain EDL's

    Long time SawStudio (32 bit) user here. I recently updated my recording rig to an i9 14900K CPU, Z790 based MoBo, DDR5 RAM, and 2 NVMe PCIe4 drives. Re-installed everything, including SAW and VST...
  5. Re: sawstudiouser.com index page currently not directing to this forum

    I get a '404 Not Found' when I try to go to 'Registered Users Download' at rmllabs.com... anyone else see this?
  6. Re: SAW hangs in Live mode after sample rate change

    Hi Bob,

    When stuck in live mode, I can't seem to get to the audio device setup page - dropdowns don't work. But if I first manually change the sample rate in the ASIO widget, then as you say go...
  7. SAW hangs in Live mode after sample rate change

    Hello fellow SAWyers...

    Recently upgraded my Windows 10 SAW system with a new Ferrofish Pulse 16MX converter and RME MADIface Pro interface. Compared to my previous setup, this new one allows me...
  8. Replies
    11
    Views
    4,001

    Re: Record slipping into play mode

    Had a very similar problem when I bought a new desktop and switched to Win 10. In my case, it turned out to be mouse power management. Go to the Device Manager and open your mouse device settings....
  9. Replies
    45
    Views
    17,337

    Re: Best HD choice for SAW machine?

    In case you guys haven't heard of it, there is a relatively new DVD/Blue-Ray recordable format called 'M-Disc'. There is no reflective layer and it doesn't use dye to record on so does not oxidize...
  10. Replies
    23
    Views
    6,505

    Re: Un-supported File Format

    Just for the record.... the latest SAWStudio update (5.4) will load the files I was originally having trouble with. Thanks Bob! You really are 'The Man' :)

    Regards,

    Dave McKenna
  11. Replies
    23
    Views
    6,505

    Re: Un-supported File Format

    Thanks everyone for the info on transfer services. I was going to set up an FTP server (well... I already did), but if Bob's update doesn't help I'll probably give Dropbox a shot...
  12. Replies
    23
    Views
    6,505

    Re: Un-supported File Format

    Bob,

    The files are 1.5GB each. I'm looking into setting up a way for you to get one. I'll e-mail you when I do.

    Regards,

    Dave McKenna
  13. Replies
    23
    Views
    6,505

    Re: Un-supported File Format

    Bob,

    Yep, in the meantime I tried that and it works, so I am good to go. If you are interested I could zip one of these files up and send it to you....

    Regards,

    Dave McKenna
  14. Replies
    23
    Views
    6,505

    Un-supported File Format

    I was recently handed 16 tracks of Mono 16bit 44100 WAV files from a music festival to mix and 'fix'. The first 8 tracks I could easily 'Open SoundFile and add to MT' in SawStudio 5.3 on Windows 8.1,...
  15. Replies
    23
    Views
    5,108

    Re: OT: FW 800 on PC

    In addition to the excellent RME tech site just mentioned, check out: http://www.unibrain.com/Products/DriverAPI/ubcore.htm.
  16. Replies
    10
    Views
    7,023

    Re: OT: Behringer ADA8000 gain problem

    Hi All,

    I actually have one of these 'problem' units opened up here (S/N N0800484187, Date Code 0801). I got a schematic from here: http://www.gyraf.dk/schematics/Behringer_ada8000_analouge.PDF...
  17. Replies
    12
    Views
    2,631

    Re: Save and Trim Session Crash...

    Hi all,

    It took awhile, but I nailed this thing down. It turned out there was a (apparently) one (or a couple at most) sample region on the track BEFORE the drum overhead. Expanding the...
  18. Replies
    12
    Views
    2,631

    Re: Save and Trim Session Crash...

    Hi All,

    Thanks for all the pointers! Unfortunately, I still can't get this thing to trim. I checked the track file names and there are no weird characters - just numbers and letters. I tried...
  19. Replies
    12
    Views
    2,631

    Save and Trim Session Crash...

    Hi All,

    I've done this a hundred times with SS 4.1 with no problems until now...

    I have a session I want to save and trim. It gets about half way through and SS just disappears from the...
  20. Replies
    2
    Views
    1,392

    Re: Need Help With VSTi's

    Bob,

    Thanks again for setting me straight... I guess I should have scrolled down further in the MWS Device Out list (I have 10 hardware MIDI ports!).

    Best Regards,

    Dave McKenna
  21. Replies
    2
    Views
    1,392

    Need Help With VSTi's

    Hi All,

    I never really had any need to use a VSTi, but I had some time so I downloaded a couple of free ones just to try them out and become familiar with using them. I opened a blank EDL and...
  22. Replies
    11
    Views
    2,732

    Re: Trouble Opening File

    Thanks, Dave.... I normally disable File and Print sharing on clients. Enabling on the recording rig, then sharing the recording directory solved the problem.

    Regards,

    Dave McKenna
  23. Replies
    11
    Views
    2,732

    Trouble Opening File

    Hi All,

    I am trying to use a remote laptop to run my recording rig via the TCP/IP connections in SAWStudio. I set the recording rig to Host/Master, give the machine a name, set for port 12 and...
  24. Thread: New skin!

    by Dave McKenna
    Replies
    58
    Views
    14,947

    Re: New skin!

    Ivangrig,

    Thanks for the fantastic LCDPro shade... I will make it my 'default'. One strange thing I notice... does anyone else notice.... in the upper left of the multitrack, the 'Current Time'...
  25. Replies
    14
    Views
    3,639

    Re: Trouble Allocating Track Source Buffer

    Hi Bob,

    Yes... it seems that way. My only real issue is when I try to change layers... then I get the error and I have to hit <OK>. Afterwards everything works fine. Is there any way to dispense...
Results 1 to 25 of 35
Page 1 of 2 1 2