Results 1 to 4 of 4

Thread: Arturia Spark in SAWStudio?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    da Bronx
    Posts
    1,233

    Question Arturia Spark in SAWStudio?

    Anyone using Arturia Spark in SAWStudio? Although the stand-alone version works fine, it crashes SAWStudio (5.1).

    Because there is no power here in da Bronx, NY (Hurricane Sandy...using a different laptop to write this), I am unable to pull a crash dump...so I'll post one later, asap.

    Running on a testbed machine: Win7 Ultimate , SP1, w/tweaks, HP Pavilion a775c (yep, an ol' P4...still crankin'), 2 GB RAM, M-Audio FW-410.

    I will attempt this on XP2 (fully tweaked), Fujitsu LifeBook 6420, 4 GB RAM, Echo Layla24 PCMCIA...when power is restored, of course.

    Best regards,
    Míke Č. Déč

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    da Bronx
    Posts
    1,233

    Default Re: Arturia Spark in SAWStudio?

    As promised, here is the crash dump....

    =============================

    Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: SAWStudio.exe
    Application Version: 0.0.0.0
    Application Timestamp: 4ebbff76
    Fault Module Name: Spark.dll
    Fault Module Version: 0.0.0.0
    Fault Module Timestamp: 5065c15c
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 0010f51f
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 0a9e
    Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Additional Information 3: 0a9e
    Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

    Read our privacy statement online:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&clcid=0x0409

    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt


    =============================

    Spark crashes SS even if I load it while already in Live mode or when in Tape Style Always On mode...so even the "Melodyne workaround" doesn't help here. Oh, well...hopefully the crash dump will reveal something useful to Bob.
    Míke Č. Déč

  3. #3
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    da Bronx
    Posts
    1,233

    Default Re: Arturia Spark in SAWStudio?

    'Nother update....

    Wrapped the Spark plugin in Chainer...no crash...however, no audio.

    Hopefully Arturia will reply to my post on their site...then test the VSTi in the SAWStudio demo...have to wait & see....
    Last edited by MikeDee; 11-12-2012 at 06:37 AM.
    Míke Č. Déč

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    da Bronx
    Posts
    1,233

    Thumbs up Re: Arturia Spark in SAWStudio?

    A glimmer of hope....

    Kevin from Arturia is attempting to reproduce the issue in SAWStudio Demo...which implies a willingness to support SS.

    http://www.arturia.com/evolution/smf/index.php?topic=8104.0

    UPDATE: Kevin was able to load Spark (not sure how at this point)...but he could not get any audio, either. I have asked him to post on this Forum and/or email Bob.
    Last edited by MikeDee; 11-12-2012 at 12:41 PM.
    Míke Č. Déč

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •