Close

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Tehachapi Ca.
    Posts
    549

    Default Switch layers in play

    I still am unable to switch layers while in play mode, I get a crash. SAWstudio 64 1.0g, Win 7 64 bit.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Maple Ridge, BC Canada
    Posts
    2,487

    Default Re: Switch layers in play

    Hello,

    No problems here...
    Last edited by mr_es335; 05-28-2019 at 07:36 PM.

  3. #3

    Default Re: Switch layers in play

    Are there plugins on the track... perhaps one of the plugs is not happy.

    Give me a step by step to cause the crash and I'll see if I can duplicate it.

    Bob L

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Tehachapi Ca.
    Posts
    549

    Default Re: Switch layers in play

    Works fine with no plugs. Went to a session where I have the issue and noted the plugs on that track and their order, duplicated that in a new edl and no issue. It must be some strange combo of plugs in the session on other tracks. If I stop, switch layers and restart playback, I am OK. Very strange. I'll try some more things...
    Last edited by demodoc; 05-28-2019 at 07:28 PM.

  5. #5

    Default Re: Switch layers in play

    Some plugs need to cache buffers of data ahead in order to process... these could get in trouble when the layer switch causes a reset of the playback data needed to switch the layer during playback... it can get pretty messy trying to re-sync the new data.

    Bob L

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •